Завршен настан на проектот „Преку женски активизам и иницијативи до родово инклузивна и одговорна општина“.
Голема благодарност на сите жени и девојки, јадро активистки, кои несебично придонесоа за успешен крај на проектот. Вашата поддршка и посветеност ни се секогаш потребни.
Pin It