За превземање во PDF формат кликнете овде

МРЕЖА НА ОВЛАСТЕНИ ЗДРУЖЕНИЈА ЗА БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОШ
ПОТРЕБНА Е ВОЕДНАЧЕНА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОШ

Pin It