Младите се столб на иднината, но за да влијаат на неа треба да работат во сегашноста.
ЕХО ја знае неопходноста од гласот на младите во општеството и затоа ги повикува да се пријават за волонтери кои би придонеле за позитивни промени во заедницата во којашто живеат.
Доколку сте заинтересирани за учество, пријавете се на линкот.

 

Pin It