Бесплатна правна помош за остварување и заштита на работнички права може да добиете во овластеното здружение ЕХО Штип.
Канцеларијата на ЕХО се наоѓа на ул. Христијан Карпош бр.6/4, спроти Здравниот дом.
Телефон: 070 22 82 82
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.eho-org.mk

 

Pin It