Настанот го спроведува ЕХО Едукативно хуманитарна организација Штип, во рамки на проект “Вклучи се – побарај гласно!“ спроведуван од НСРР- Национален совет за родова еднаквост во соработка со АГОРА – Центар за промовирање на граѓански вредности.  

Pin It