Јавен повик за избор на консултант

Согласно предвидените активности во рамки на проектот на УСАИД за пристап на микропретпријатијата до јавните набавки, кој го спроведува Центарот за граѓански комуникации од Скопје во партнерство со „ЕХО“ од Штип и Фондација „Фокус“ од Велес,  Ехо и , Фондација „Фокус“  имаат потреба од ангажирање консултант за одржување работилница за развивање план за одржливост.

pdficonЈавен повик за избор на консултант