Едукативно-хуманитарна организација ЕХО

Адреса: ул. "Борис Кидрич" бр.4, 2000 Штип, Република Македонија

Седиште: ул. “Тодор Коларов“ бр.26, 2000 Штип, Република Македонија

тел.   ++389(0)32 384143

тел.   ++389(0)32 607143

моб.  ++389(0)70 831143

Доколку имате прашање или коментар можете да не контактирате преку следнава форма:

...