Мрдни со прст, ти си на потег - промотивен настан во Штип

ОЖОСВН, заедно со партнер организацијата EcHO Educational Humanitarian Organization од Штип на 17ти февруари оддржаа промотивен настан во Coffee Lab во Штип. Целта на настанот беше запознавање на Штипјани со јавниот повик за локални/маалски акции. На настанот се забавувавме со музиката на DJ Vac. Голема благодарност до сите присутни на настанот. Продолжуваме и понатаму да мрдаме со прсти!