ПОЧЕТНА

Работилница за правно описменување со средношколци на тема „Работнички права“

На 20 април 2017 EcHO Educational Humanitarian Organization/Ехо Штип одржа работилница за правно описменување со средношколци на тема „Работнички права“.
Обуката се спроведе во рамки на проектот кој Консалтинг за стратешки развој го спроведува заедно со Akcija Zdruzenska/Акција Здруженска. Проектот е поддржан од UN Women Europe and Central Asia.