ПОЧЕТНА

Трибина за ученици од средните и основни училишта на тема: Родова рамноправност и родово базирано насилство

Во рамки на Кампањата 16 денови активизам против родово базираното насилство, во соработка со Општина Штип, ЕХО одржа Трибина за ученици од средните и основни училишта на тема: Родова рамноправност и родово базирано насилство.